Hälsning från Sydfrankrike!

0kommentarer

Hej igen vänner därute! 😊
 
Längesedan. Skrivklådan gör sig påmind. Tappade lusten ett tag att skriva av olika anledningar. 
 
Sommar sommar just nu. Är i Frankrike med familjen. Känns häärligt! Älskar att sitta på balkongen och lyssna till vågornas brus nu på kvällen. Moder Hav! Som ger mig Styrka, Helande Styrka! Tacksam! 💚
 
Vi har suttit på stranden i dag, väldigt hett. Gick i väg med rullväska ( goda vännen dramaten ) till våran så välfyllda hälsokost här i närheten. Fick många värdefulla tips där. Jag blir alltid tacksam när människorna som arbetar i sådana butiker är insatta och kan mycket. Här återkommer vi varje år till denna butik :-) Känns bra! 
 
Har läst lite, det jag hann ur;  A New Earth, bläddrat lite här och där. Behöver upplyftas... näring för själen. Som en av mina vänninnor säger... komma in i medvetandeströmmarna. Det är bra för själen att uppfyllas. Även om vi inte alltid kan hålla oss kvar där alltför länge eftersom livet kommer emellan.... Men som käre Eckhart Tolle försöker lära oss, eller visa oss, att det finns ett liv i mellanrummet/tomrummet, in the space, mellan tankarna. Tacksam att min svägerska N och hennes vän är med så att jag får hjälp med barnen. Gena ❤️ min åkte iväg för några dagar för arbete i Moskva. Men han kommer tillbaka. 
 
Här sitter jag med bok vatten och sallad. 
 

Tacksam att kunna sitta här, men det var hett i dag. Barnen var mer i vattnet än i land 😊Funderar mycket på livet och varför vi är här, hur jag kan leva på bästa sätt. Vad innebär det att leva på bästa sätt. Ja, jag vet att jag har tagit upp det här många gånger. Men jag antar att det är det jag går igenom. Och det har funnits i mig genom hela livet. Följa sitt hjärta och sin intuition. Jag märker att intuitionen på något sätt utvecklas mer... det tror jag nog att många av er gör. I dag när jag betalade på hälsokost så fick jag en inre bild på hur min äldsta son stod vid dörren till affären, och att han hade kommit för att hjälpa mig. ( Det blev lite mer än jag trodde, som jag handlade, mycket frukt och annat ) Och ja, vad tror ni... en halv minut - en minut senare så står han där. Och jag säger till honom 😉 jag visste att du skulle komma. Och då säger han till mig älsklingen min; Och jag visste att du skulle säga precis det 😊 Inget konstigt. Händer hela tiden för många...  eller hur. Det gäller bara att lyssna in, och skulle vi lyssna in, ja Jessika jag pratar definitivt också med dig 😉 , så skulle vi höra såå mycket mera. Och bli mera medvetna. Och lyssna mera till hjärtat. 
 
 
Aspirations towards high and noble things even
refine the atoms of our entire constitutions.
 
G d Purucker
 
 
Älskar Puruckers inspirerande ord. Nu blir det lite sen kvällsmat. En banan får det bli denna gång. Av någon anledning så känner jag mig inte hungrig... ja det är sent redan, vi har fått sena vanor här. Men ja det är ju Sydfrankrike 😊
 
 
Så här firade vi vår älskade mellansons födelsedag, på båt med vänner och familj. Havet ger styrka! Tacksam! Tack älskade Gena min! 
 
 
Nu ännu senare, såå sena vanor. Kanske inte varje kväll, men ofta. Vi har träffat vänner och firat både vår sons födelsedag och en annan födelsedag. Och badat och badat och ja badat😊 Men det har faktiskt varit en lite siesta och paus också, för mig, och oss alla, tack å lov, med regn någon dag, och till och med småstormigt. 
 
Ja det börjar bli väldigt sent så dags att lägga sig. Sänder helande ljus till Speciella personer i livet och All Käärlek jag kan! ❤️❤️❤️ Sänder också ljus till Sveriges vårdsystem som många är medvetna om håller på att krackelera! Och speciellt till människorna som på olika sätt far sååå illa där! ❤️❤️❤️ Något måste göras!!! Hur? Funderar på vad Eckhart Tolle skriver, och även andra med honom, men han har skrivit orden/sagt; What You Fight You Strenghten - What You Resist Persists! Men det ligger mig nära och ja, känslor kommer lätt upp när jag tänker på både mina och släktens möten inom vården, och andra fina människors, en Urilska!!! Mot Sveriges fyrkantighet! När det finns så mycket bevis på hur det går att rädda liv med en mer holistisk/helhetssyn på människan. ( Det betyder inte att vetenskapen kopplas bort ) Och med med mer ömhet och kärlek! Hopp! Tro på Livet! Samtidigt så är jag alltid tacksam för dem inom vården, både ambulanspersonal och inom vården som varit så fina, som jag skrivit förut. 
 
Och Ljus även till hela världen, som jag ibland undrar om den blivit skvatt galen... alla dessa konflikter och nu dagens händelse i Ukraina??? Ljus ljus ljus och helande Käärlek! ❤️❤️❤️
 
Sköt om er!
 
Kraam
 
Jessika
 
 
If You Only Say One Prayer - Say Thank You!
 
Avslutar med en staty av Buddha som finns på en brygga här i närheten. Buddha inger mig lugn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej