Café människa som jag är så sitter jag på ett av dem här i staden. Inväntar ett möte och använder tiden till att skriva en stund. Dricker mitt gröna te med citron. Minns sommaren 1990 då jag åkte med min man ner till vackra Svarta havet, Abchazien, Novaji Afon ( Nya Athos ). Vi bodde vid havet i rum som uthyrdes, där fanns ett utekök med vackra rosor som omgav oss. Det kostade en rubel per natt och rum. Där lärde jag mig att te kan drickas i värme under sommaren för att släcka törsten, ack såå gott. Det var helt andra tider än i dag. Novaji Afon var en magisk plats. En kort tid efter vi lämnade så började krig rasa. Och om jag minns rätt så hade det pågått mindre strider innan vi kom. Vi blev visade kulhål. Det kändes overkligt. Vad jag minns så ville Abchazien bli fri från Georgien och hellre tillhöra Ryssland. 
 
 
Chai s lemonom - Te med citron - Saknar dock de vackra kopparna i glas som vi alltid drack ur under våra många tågresor i Sovjet/Ryssland i början av 90-talet. Alla resor en upplevelse i sig. Tacksam! 😊 
 
Undrar hur utvecklingen går nu... Vad vill världen och vi? Har vi vanliga människor något att säga till om? Kan vi påverka? Jag tror på tankens kraft, det är bara att se på idrottsmän hur långt det tagit dem. Och även bönens kraft. Kanske det är egentligen samma sak. Så jag tror att vi människor individuellt kan påverka vår omgivning. Och vi som enskilda personer kan tillsammans med vår gemensamma tankekraft påverka. Men världen och vi befinner sig i ett sådant splittrat tillstånd. Och vart leder det oss och Moder Jord? Det splittrade visas dagligen upp i media. Barnen blir stressade av alltför mycket spelande och snabba klipp Och skynda skynda i tid till skolan och hit och dit. Schema schema. Balans är det bästa. Innerst inne tror jag våra själar söker den Högsta Enheten! 
 
Filosoferande... 
 
Tillbaka igen några dagar senare. Har haft helgen full med kalasande och födelsedagar; dotter och min man ❤️❤️🎂💝! Hoppas ni har haft en fin helg med ☀️ Sol! 
 
Och livet går sin gilla gång... Fram för mer Skratt och Kreativitet Och Sol! 
 
Jessika
 
 
- If You Say Only One Prayer - Say Thank You! 
 
 
 
Söker Enhet, Te med citron och Svarta Havet,