En vän skickade precis följande citat till mig:
 
" Vårt medvetande är fritt som himmelens alla vindar..."
 
- G d. Purucker -
 
Hon skrev även "När vi gör det som är roligt få vi automatiskt mod och släpper in kärleken..."
 
 
Detta vackra citat säger mycket om livet också. Vill leva mitt liv där jag följer min passion. Och det känns skönt att när jag är över 40 leva på det sätt jag känner känns rätt och att lyssna till mitt sanna. Det som jag inte lyckades så bra med som 20 åring.
 
Slut med att andra säger vad jag skall tänka och känna och Slut med andras "tyckeriande" åt mig. Vi lever alla ett förhållandevis kort liv jämfört med universums in och utandning och jordens existens. Tror att vi lever flera liv, för mig finns ingen logik annars... Men just det här livet är det enda. Nuet är just nu. Känns skönt att ha tagit tag i det, det är mitt liv och det vill jag leva som Jag känner är rätt! Följa de rättesnören som vägleder mig; passion för det jag älskar, tacksamhet till Livet, och att lära mig Kääärlek ❤️ till mina nästa och Livet mer och mer genom livet, och att lära att Leva för ett Högre syfte.
🌟 Beundrar Oprah Winfrey som varje dag sedan hon var ung har bett om att få verka för ett Högre syfte! 🌟 Se bara vart det har lett henne och så många liv som hon har påverkat. Det är också många beundransvärda som verkar i det tysta.
 
 
Bild från vackra Sydfrankrike med havet och Buddha. Har alltid tyckt om det lugn Buddha ger mig. Längtar också till vårat älskade Frankrike. Ja, det gör vi alla i familjen. 
 
Nu dags att dra vidare. Ska möta upp med min äldsta son 💛 som ska på en aktivitet. 
 
 
Lite vackra blommor till Er! 
 
Jessika
 
- If You Say Only One Prayer - Say Thank You! -