You are the light of Prescence,
the awareness that is prior to and deeper than
any thoughts and emotions

- Eckhart Tolle -Så här kan fantasin sätta igång när man har spel och datapaus :-)

Vi har data och spel paus hemma, och då kan barnens fantasi resultera i något sådant här fint...ja, sanden var inte med i min plan att ha på vårt fina matsalsbord :-) Men jag är gladast att älsklingarnen mina gjorde något så fint, och kreativt, ja pappa Gena hjälpe glatt till..., ja han visste inte om sanden förstås förrän den var på plats på bordet. ps. den här bilden skulle ha hamnat längre ner, men jag är ju bara så "teknisk" så jag vet inte hur man flyttar bilder, nåja :-)


Gokväll alla fina vänner mina! :-)


Sen kväll här...och tänkte försöka blogga lite medans jag väntar på att det är dags att ta min sista medicin...känner mig lite kreativ antar jag, ibland vet jag inte riktigt vad jag skall göra av den...

Idag var jag med kära min dotter och hennes söta faster Natasha, systra min, på café här i vårt närliggande centrum. Jag kände mig så full av inspiration och glädje idag, och gick som vanligt in på blomsterbutiken och överköpte mig på blommor, älskar älskar blommor och vackra krukor... och ja de har ju så många vackra så jag kan verkligen köpa hela deras butik, vilket jag i och för sig inte gör, saknas några besök, sedan har jag väl gjort det, ha ha! Nej, inte riktigt...

De här blommorna köpte jag vid tidigare besök...älskar dem! Och de tre vackra tre stenrosorna :-)Det kändes också så fint att vara på café med min älskade lilla tjej, hon var så glad att vara med mig sin mamma. Och faster såklart. Men det har inte blivit så ofta att hon och jag har gjort något tillsammans, eftersom jag håller mig mest inom hemmets radie... Hon fick välja glass och drack pärondricka med sugrör, gott, ja hon var glad. Sjöng gjorde hon också. Vårat lilla centrums café är helt ok, lagomtrevligt och han som jobbar där verkar trevlig, nu ljuger jag... han är helt enkelt en liten "suris",.. tror jag aldrig sett honom le och han kan upplevas lite småvresig, av mig, ja i början trodde jag han var sur på mig såklart, som vanligt, allt är mitt fel, hela universums börda på mig...:-), men sedan insåg jag att ja ja han är väl bara sådan. Men på något vis har jag någon inre "god damit" tanke; jag skall få den mannen att le :-), ha ha!


Och ja idag hände det; han till och med skrattade... och det var inte jag som fick honom att le, utan det var såklart min lilla underbara fyraåriga tjej, hon sjöng och var bara glad, och då brast hans mask, han till och med skrattade och kommenterade att hon sjöng så fint...:-) Där ser man, så tydligen var hon bra medicin för honom, skratt förlänger livet :-) Det tror jag seriöst på!!! Så min lilla tjej får jag ta med jämt dit, ja bara hon är på gott humör vill säga, ha ha! :-) Det finns ju olika humör kan man gott säga hos den lilla damen också:-) Men åhhh såååå mycket glädje!!!! :-)hon har!:-) Visst är de älskliga våra små i den åldern!


Idag ringde en dietist, mycket trevlig var hon, från det ledande Universitets sjukhuset som jag tillhör här i Stockholm. Min läkare finns på det sjukhuset, men nu väljer jag att inte gå till henne längre,  på grund av att vi har olika åsikt angående min behandling. Dietisten hörde av sig till mig om jag hade några frågor angående min diet, eftersom jag gått ner lite i vikt vid mitt senaste besök till ovan nämnda läkare (De kilona har jag nog gått upp igen). När jag ändå hade henne på tråden så valde jag att fråga lite om de råd de på sjukhuset ger patienter med cancer och tumörer. Min specifika fråga var om de råder patienter med tumörer/cancer att inte äta socker och vitt mjöl? Nej, svarade hon då, det viktiga är att patienten äter en välbalanserad hälsosam kost. Men socker (som anses föda cancer, enligt många källor. Min kommentar) utesluter de inte ur dieten? Jag sa att jag tyckte det var konstigt eftersom det var det första som jag fick strikt order om att utesluta ur min diet när jag kom till Burzynski Kliniken. Hon svarade då, att så jobbar vi inte. Jag berättade då att det fanns så många källor idag som visar på att så just är fallet att till exempel just socker är inte alls bra, ja rent utav förödande att äta när man har cancer. Och hänvisade bl a till boken "Anti Cancer - A New Way of Life". Hon sa att hon skrev ner namnet på boken. Dietisten som jag talade med var mycket trevlig och jag var trevlig tillbaka, men samtidigt bestämd och berättade en del annat om min diet, hur viktigt det anses att få i sig ämnet gurkmeja också osv... Ja, det är en hel vetenskap, och det finns mycket att lära. Det gör mig helt enkelt förskräckt att det ledande Universitets sjukhuset i Sverige inte råder sina cancer patienter att inte fortsätta äta socker!!! Sover ni????Tack Natasha min för att du tog ut en utsvulten mamma på stan...inte varit i stan på mer än ett halvår...och TACK för att du visar precis vad jag vill säga till KS, det Universitets Sjukhus jag går till, för deras behandling mot mig!!! (finns undantag, såklart med snälla sjuksköterskor och personal på akuten osv) Så känner jag!


Hej igen mina kära vänner! Här igen, så länge sedan!
Vad är det med mig egentligen....??? Dåligt med bloggande hela sommarn lång....Ja, är med mina älsklingar såklart och har gått igenom dagar, vågor av excitement/ångest...men det känns ändå som att det går åt rätt håll. Har också sooovit en hel del, men även träffat underbara vänner och släkt i omgångar. Till och med vågat mig till "riktiga stan" två gånger. En super halvdag hade jag med min söta fina syster Natashinka :-) Vi åt på vårat favorit café på NK, entreplan. Stammis förut, så orginellt, ha ha! Men inga Odd Molly kläder på mig dock...he he! :-)


Söta syrran min, love you!

Having Fun! :-) Redo för stan! :-)


Här sen kväll...samma dag som sist...just lagt min lilla prinsessa, och prinsarna sitter och väntar på mamma, de ser en film och vill att jag sitter mittemellan såklart, det vill jag också...men vill avsluta det här och har packat lite, för imorgon ut och resa, måste få en medicin, infusion, eftersom kära KS inte vill ge mig det. Så blir några dagar borta. Sånt är livet när man bor i konventionella helylletröjlandet Sverige! Jag älskar Sverige, men i just det här fallet, tänk om det vore annorlunda, men får åtminstone se lite av världen...ja ja. Mdn När jag reser mig helt i styrka så kommer jag att skriva om det här!!! För tyst kommer jag inte vara! Be sooo sure!!!!! Har lovat barnen små presenter när jag kommer hem, lilltjejen min vill ha en Stor stor docka (surprise:-) ), ja vi får se vad de har sa jag. Kanske det blir en liten, eller mittemellan..:-)
Vackra vackra blommor som våra gäster kom med :-)


Igår hade vi svensk rysk fransk tosufka (träff i glada vänners lag) här på gården, fortsatte kvällen lång. Barnen hade konsert, äldsta sonen sitt underbara Michael Jackson uppträdande, alla barn hade modevisning, det hittade de på själva, roliga kombinationer, de de hittade i garderoberna, lite hipp hopp dans av våra älskade killar, pianokonsert av flera av barnen som är sååå duktiga på att spela, wow, och även vår superfina vän Boris släppte loss efter stamp och rop av oss alla som krävde hans uppträdande, sedan ville han aldrig sluta, så det blev lite dans osv...och fika och skratt och prat, bara så ni vet, ryska fester tar aldrig slut, he he! :-) Super mysigt och härligt! :-) Och jag och min man är kanske hopplösa men hos oss dricker vi aldrig, ja nästan, för vi båda är väldigt dåliga på det, ha ha! Vi glömmer bort sådant, hoppsan, vi kanske skulle haft lite vin att bjuda på... så oftast går det till så hos oss, vilket inte hindrar att det ngn gång dricks lite vin hos oss också, men ganska sällan. Jag får ju inte ens dricka nu överhuvudtaget. Många av er saknades, men hoppas nästa gång! :-)
Så här började vår rysk svenska franska tosufka igår under kastanjträdet! Mysigt och gott! :-)


Nytt ämne kort här innan jag avslutar, Skrev det som inlägg på min facebook sida, så kopierar det rakt av, och jag fick ganska många svar på den, så det engagerar!!!


Varför skall tioåringar vara på fb?????? Hallååå föräldrar kära det är 13 års gräns, kanske det finns en anledning...!!! Vill i alla fall ha min konversation i fred även om den är ganska harmlös... men ändå!!! Himla Tjat!!! Hemma nu med min älskade 10 åring, "alla" i min klass har fb!!! Jag är EMot!!!

Hos oss har vi spärrat både facebook och youtube på barnens små datorer.  Och speciellt Youtube finns god anledning, har vid två tillfällen när barnen velat se något sett hur det kommit upp något annat än det som annonserats ut!!! En gång när de ville se Star Wars små filmer på youtube så dök något  annat totalt olämpligt för barn upp, tack och lov stod jag bakom och smällde snabbt igen datorn, så de hann nog inte uppfatta vad det var!!! Ni kanske kan gissa vad det var! Men vid andra tillfället stod jag ej lika nära! Och det fick vi bearbeta en tid. Så tips, spärra Youtube, till en viss ålder, eller stå nära! Svår fråga jag vet! Hur orkar vi föräldrar stå nära hela tiden??? Vi har spelpaus nu en period, så vi har infört mer läsning, och uppgifter i hemmet, självklara saker, och resultat mer lugn känner jag. Mer lugn i mitt huvud också. Och det behöver jag sååå mycket nu. Även om det blir bråk, som vanligt och ibland ramaskri över att jag är den värsta föräldern någonsin :-)! Tack du kära vän, tusen hjärtan till dig! du som inspirerade mig att fortsätta, du med tre underbara tjejer.  Nu har deras fantasi kommit igång ordentligt här hemma, så ni kan se resultat nedan...och tydligen ovan, ha ha!
Min älskling Gena njuter av sin älskklingssysselsättning, och barndomsdröm i uppfyllelse, riktiga soldater, här bygger han innan sanden kom på plats :-) Det är hans meditation, mellan allt jobb! Älskar dig min Gena!En riktig batalj mellan Napolens franska arme och ryska armen...soldaterna är gjorda av två ryska bröder i Moskva, lärare, de säljs vid en marknad, Gena och pojkarna var stamkunder där som märks, och även flera av pojkarnas kompisar. Och kommentaren; allt på på bordet utan fötterna som jag vid tidigare tillfälle kläckte ur mig till barnen, fick jag äta upp :-) Men, mamma du sa ju att vi fick sätta allt på bordet utom fötterna, ha ha! Sand går ju så bra så :-) Jag älskar er mina killar, alla tre!


Nu skall jag ägna mig åt barn och film!

Tusen Kramar till er alla kära!


JessikaIf You Only Say One Prayer - Say Thank You!