Infusion hemma! Skratt och sömn är Helande! Och Gurkmeja me! ;)

0kommentarer

 
Lördag i dag.. och det blev en hemmadag och balkongdag! Mamma har fått sodium infusion i blodet... hon har för låga sodiumvärden... så det är bra att dem håller koll på hennes värden ordentligt här, ja varje dag i princip. Annars har hon kära mamma min bra värden med tanke på hennes situation, eftersom vi ( tack Sasha och Burzynskikliniken ) ger henne så mycket bra tillskott och hälsosam mat. Diet diet diet!!! ;) Så i dag har det kommit hem en sjuksköterska till oss i lägenheten... och hon kommer i morgon också, Två dagar i rad. Tacksam att mamma får vila och göra det hemma! Tacksam! 
 
Det är ännu inte färdigt... sköterskan kommer om en timme... vid niotiden på kvällen, så det har tagit en stor del av dagen. Mamma verkar må bättre...skööönt! Igen tacksam tacksam! <3
 
Här en liten bild på hur mamma kära min haft det i dag... själv har hon befunnit sig på soffan som inte syns på bild till höger... balkongen bakom, där skön luft har fläktat in, fin dag i dag. Jag har suttit ute lite på balkongen i reklampauserna ;) Njutit av palmer och vacker himmel...och människor som har barbeque ute..., ja lite senare på kvällen. Det är ju lördag i dag... och här finns en grill på gården för alla som bor här... mysigt!
 
Har suttit brevid mammsen <3 min och sett på "Dances with Wolves", filmen med Kevin Kostner, den fick en Oscar tror jag! Låååång film... speciellt med allla dessa tusen reklamavbrott!!! Men det är en bra film, men sorglig historia över hur indianerna behandlades...och också över hur vi människor behandlar varandra. För inget är svart eller vitt...det finns gott och ont, grått vad man nu vill kalla det i alla människor... I bland tar det mörka... gråa över hand... när vi inte lyssnar till våra högre ljusare Jag! Och ja, jag är av den övertygelsen att vi alla är här för att lära oss att lyssna och verka genom vårt Högre Jag. Lyssna till det! Som religonsvetare... ja, en som har passion för religionsstudier så tror jag att alla våra visa Lärare, såsom Jesus, Buddha, Konfucius, Muhammed, Krishna...osv... var här för att lära oss det... att lyssna till Kärleken, Våra Högre Jag, Universum, Ljuset inom oss... finns många namn. Och Maria Magdalena... min tro är att hon var en stor Lärare, en lärjunge av Jesus, men det hon sa finns inte kvar i våra skrifter, ja inte i de officiella ( ; )... Ja, det här är sådant som jag tror på. Även i dag har vi en underbar lärare i till exempel Dalai Lamai...som ger oss sådan vishet som verkar växa år för år. Det betyder inte att jag kanske jämför honom med Jesus... men jag ser honom som en mycket vis Lärare att lyssna till. Och det finns flera. Och Vår intuition Är också en vägledning att följa varje Dag! Väljer vi att fatta våra beslut utav rädsla eller i Kärlek? 
 
Nu har sjuksköterskan varit här som är så himla trevlig, och hjälpsam... hon kommer i morgon vid tio-tiden så vi får lite sovmorgon....sköönt! :-) Så vi har hunnit äta middag... lite sent, det blev mexikanskt denna gång... nio gånger av tio äter vi hemlagad mat med dessa underbara kryddor
 
Ja, ni ser ju själva... den lilla burken längst till vänster är; Cayenne peppar...osv...det här här mycket av det som Sasha använder i matlagning... och som jag lärt mig också att använda. Men jag får mycket hjälp fortfarande med matlagning. Men såklart kan jag svänga ihop en hel del själv också, bland annat god lax, linssoppa osv med dessa kryddor...gurkmeja, som sagt använder jag mycket av... Det är egentligen bara att prova sig fram. Tips på något som kan bytas ut eller alterneras med istället för ris, ja som många av er säkert redan känner till, är quinoa...Supernyttigt! Och gott tycker jag i alla fall...kan läggas i soppa också. 
 
 
Men i kväll gick Sasha till en mexikansk restaurang och hämtade lite mat...ja, det är ju lördag :-)! Men min mat ber vi alltid att få gjord på mitt sätt...och det brukar inte vara något problem. Här ser ni Sasha ute på balkongen. Själv satt jag och mamma inne. 
 
Lite sen kvällsmiddag på balkongen À la Sasha! :-) 
 
 
Nu skall jag ta och fortsätta se på mina "Vänner" ... serien Friends på min ipod, det har blivit min John Blund här, lite skratt, och ibland mycket... det är lite lustigt ibland när mamma och jag ligger i sängen bredvid varandra här och jag ligger och skrattar i mörket med min kära ipod, ha ha :-)
 
Men jag Saaaaknar mina äääälsklingar hemma sååå mycket hemma... sååå det känns bra att avsluta kvällen med skratt, skratt är helande och lugnande för mig, och såklart för oss alla... och jag behöver det extra just nu. Mamma behöver det också.... men hon är i en period när hon såklart behöver mycket mycket mer sömn än jag, även om jag också behöver det.  
 
Och här är min välanvända ipod :-) ... oj, den ser sååå stor ut här på bilden med två av mina Friends ;) ... själva bilden jag tittar på är ca fem gånger fyra centimeter skulle jag tro... så den är ju inte så stor egentligen... men för mig har den varit en räddning så många gånger, ja i bilköer i Moskva, så många gånger. När vi bodde där för två och ett halvt år sedan ( vi bodde där i nästan tre år då ) ... har sett en del Oprah på denna i pod ( vilket påminner mig att det är Oprahs Soul Sunday i morgon, hela dagen på hennes kanal OWN som vi får in, Tjohooo! Så det får vi se med mammsen kära! <3 
 
Godnatt kära alla vänner därute!
 
Ta hand om er! Igen tack sååå mycket för alla era värmande kommentarer och allt stöd! Det betyder såå mycket! Kääärlek till er alla! <3
 
Kraaamar från mig Jessika och mamma Mona
 
 
 
 
 

If you Only Say One Prayer - Say Thank You!
Här på Burzynsky Kliniken betyder Cancer inte döden! , Skratt och Sömn Är Helande! Och Gurkmeja me! ;),

Kommentera

Publiceras ej