Vandring i regn och caféhäng får mig uppåt...Tacksam!!! :-)

1kommentarer

Sitter på ett av områdets cafeer som äntligen har fräschats upp avsevärt... Tog en snabbpromenad hit i kringelkrokiga vägar... Mellan den ena drömkåken efter den andra....en del dock renoveringsobjekt...ja vilket hus är inte det..  :-) Vi bor i ett hus som vi älskar som är byggt i början på 20-talet..  Nu är mitt projekt sedan länge att rensa...slänga ut mycket...ge bort...min superduktiga syster Susanne;   www.youkreateus.wordpress.com , har hjälpt mig jättemycket så det har påbörjats men ja det tar tid... I vanliga fall är jag snabb... I mina glansdagar, ha ha! så flyttade jag själv på bokhyllor och böcker när jag var gravid ( inte så smart...hmm! ) men jag var så van att ta i och att göra saker själv... Och ja, får jag för mig något så vill jag ju att det ska hända på en gång :-) Vädur som jag är :-)! Vill jag möblera om NU på kvällen när barnen sover och Gena är i Moskva som då var fallet...ja då sätter jag i gång!!! :-)
 
 
 
Här en vacker bild från vårt Baden Baden dit vi åkte hela familjen för att hälsa på Genas föräldrar och Sasha som vistas där en tid. Så fina energier där känner jag och ja som ni ser vackert! 
 
Och nu sitter jag här i denna stund och livet är som det är... och det händer inte så mycket... Jag kan inte ta i lika mycket som jag är van. En livets läxa. I dag också en lite tråkdag... Även om jag fick en hel del gjort...bra och roligt samtal med en god vän angående framtida projekt planer... Ja familjens planer.., berättar senare...bra policy...har jag fått lära mig av min bästa vän och syster Monia ( ja många vackra systrar har jag ) att inte för tidigt tala om allt...det blir då som att energin som samlats i det du skall göra pyser ut som ur en ballong...ju fler du berättar för...det har också livet lärt mig, så fungerar det för mig :-)!  Och även bra brevväxling per Facebook m fin vän hade jag i dag... ( ps. Notera brevväxling och ej chatt :-) )  
 
 
Magnifik utsikt! 
 
Sedan även en dag av rädslor smårädslor som inte lämnar mig ifred...jag tror jag får gå på skrattkurs!!! :-) väldbehövligt...just nu skrattar jag mycket när jag ser Will & Grace...är inne i en sådan period :-) I dag var också två av mina barn hemma..  Sjuka..  Mellanpojken hoppade fr klätterställning första timmen första skoldagen, och han var såå glad att gå till skolan i går.. Och det blev Astrid Lindgrens Sjukhus istället lilla gubben min...småfrakturer på två tår stackarn. Och lillstumpan vår J fick kraftig feber förra veckan när vi hela familjen gjorde en resa t Baden Baden. Mycket bra sjukvård fick vi men två resor till deras sjukhus m henne... Mycket bra och snabb vård! Tacksam! Ja det är ju en kurort! Så det var ju "rätt" ställe att bli sjuk på...hmm! ...hon hade påbörjan av lunginflammation och öroninflammation. Lilla vännen hon åt inte på nästan tre dagar och vi stannade två dagar längre på grund av hennes feber..  
 
Vår lilla stora tjej studsar runt på gatorna i Baden Baden vi är på väg hem till hotellet ganska sent... hon har just fått glass :-) Det här var innan hon blev sjuk lilla gumman. 
 
Och killarna blev också sjuka, i Baden Baden ... mellanpojken E fick igen öroninflammation som han just behandlats för i Sverige, vi fick på 10 minuter via ett apotek komma till en hals och öronspecialist.. Och ja vår son hade enligt honom blivit felbehandlad av vårdcentralen här i Sverige. Han tittade undrande på mig hur han inte hade fått sina öron rensade... Nu är E i alla fall bra tack å lov i örat, men hoppar dock runt på ett ben min lilla vän.  Och näst sista dagen i Baden Baden fick vår äldsta son D ont i halsen och huvudet så han fick följa m till specialisten...  Det var förstorade halsmandlar... Ja så alla tre har varit och är på antibiotika stackarna. Men jag har köpt naturmedel på apotek i Baden Baden som man ska ta som hjälper magens bakterieflora när man tar eller har tagit antibiotika..  Pust!!! Sååå skönt det var att ha min Gena där, han är min klippa och såå varm och fin med våra älsklingar, våra prinsar och prinsessa ❤ i massor!   
Jag och min älskling Gena i ja...guess what Baden Baden :-) och en liten nyfiken i en strut står och kikar fram bakom oss :-) Vår mellankille! :-)
 
Så nu sitter jag här på cafe...kom mig ut efter hela dagen inne m mina barn, själv har jag fått ngn ögoninfektion..  Inget allvarligt!!! Men denna dag..  Vad gjorde jag med mina barn? Jag gav dem inte såå mycket av min tid, jo vi har kramats och pratat och ätit tillsammans... Men vad har de gjort..  Hängt framför tven..  Och hängt framför tven... Nästan hela dagen känns det som! Det har regnat ute och regnat...Play Station har jag plockat undan f en period..  Tack å lov!!! Ni som har små barn... Tips håll dem från spel så länge ni kan..  De hinner!!!!  De hinner jag lovar!!!
 
Jag älskar blommor och vatten! 
 
 
Det jag är sååå tacksam tacksam i livet över är alla underbara vänner som ger sååå mycket värme! Tack fina bästaste bästaste ni! 💗 Och tack min vackra underbara familj ni alla! Jag älskar Er Alla! 💗 💗 💗! Nu ska jag vandra hem till mina älskade barn och snälla Valentina, världens bästa! Vandrar hem... Regn eller inte! :-)!
 
Kraaamis! 😊 😃 😄 💚 💗 💗

Ps, tack fina Sigrid och Angela för samtal m er idag. Tack för att ni finns! 💚  Och du också min bästa Therese här samtal om kvälla! Tusen Hjärtan! <3  
 
(den här bloggen skrevs på min mobil tidigare i dag :-) därav fina hjärtan med färg :-) ja, förutom det sista då som fick bli en <3 men den är lika mycket värd! <3 <3 <3! :-) Har ej kommit underfund med hur man använder olika symboler på blogg.se... om det går...men det borde det väl...  Godnatt kära vackra vänner! Sköt om er! Kraaam! <3
 
 
Jessika 
 
 
Min favoritros <3 

1 kommentarer

Maja

06 Jan 2013 22:48

Hej Jessika!
Tack för din blogg!
Jag har fått lära mig att den effektivaste probiotikan är inte den man kan köpa på burk, utan den naturen skapar när man syrar grönsaker. Surkål är den bästa och billigaste probiotikan.
Med vänlig hälsning
Maja

Kommentera

Publiceras ej