Uttrycka våra inre skatter

4kommentarer

Though we travel the world over to find the beautiful,
we must carry it with us or we find it not.
 
 
- Ralph Waldo Emerson -
 
 
 
Hej på er kära :-)!
Kliniken på förmiddagen för oss...för att fylla på min infusion...
Vår fina sjuksjöterska Anna kommer med min påfyllning av min "vodka",som vi säger på skoj
:-), min medicin som jag dricker fyra gånger per dag. (Har den även i tablettform, bra att ta när man är ute och inte hemma) Det Är antineoplastons, kan även ges i blodet direkt, men jag behöver inte så stor dos. Men vi alla patienter tar någon form av denna medicin som Dr Burzynski genom flera års forskning har utvecklat. Han har sett att det tillför ämne till de som har cancer/tumörer som de saknar. Och det är väldigt effektfullt :-) Thank you Thank you!
 
 

Jo, jag förstår mina inlägg är för låååånga! Eller hur!!! Så nu ska här försökas med en "kortis", och ej så spretig kanske :-)! Känner inspiration idag och ja känner livsglädje :-) . Just nu är jag hemma och fortf uppkopplad till infusion maskinen/ väskan och får ännu lite mera aminoacid/syra in i blodet. Gjort mig mycket piggare, och min levervärden är avsevärt bättre. Så är så tacksam för det!!!  Men har i förrgår haft en väldigt kort panikattack, precis när jag satte mig för att meditera på morgonen kom det... Kvällen innan läste jag kort några rader i en bok som, är skriven av en oerhört intressant författare, Bernie S. Siegel, M.D., där han talar om att när man gör något i livet, och att skriva handlar det mycket om för mig; att göra det från hjärtat. Och han skrev hur skulle du göra det om det var det sista du skrev, (eller vad du nu gör i livet) eller hade mycket lite tid att leva. Ja, varför inte börja redan nu, följa våra hjärtan! :-) Uttrycka våra inre skatter nu! I vilken uttrycksform man än har, hårfrisör, fotbollspelare, vad du än gör i livet, det kan vara flera saker. Och det satte igång en process i mig. För när jag gick till botten med min panikattack så kom just igen, rädslan att uttrycka mig upp. Det kände som om jag skulle dö om jag gjorde det. Jag såg en bild hur någon stampade på mig och tryckte ner mig och dödade mig bara jag stack ut och uttryckte mig. Stick inte ut! Var de orden som kom till mig samtidigt som jag såg den bilden. Så jag sände denna bild och dessa tankar upp till Sanningens Ljus, och vände på det; När jag lyser och är kreativ lever jag! Jag har sagt det i lite olika varianter som mitt hjärta talar till mig. Och jag ser hur min nervösa rädda mage, där ofta min rädsla sitter, fylls med ljus och kärlek till livet och kreativitet! :-) Upprepar det många gånger om dessa dagar. För ibland kommer nervositeten över mig igen, och när jag går till botten med det så handlar det om samma sak igen. Men då går det fortare att vända på det. Ja, så fungerar det för mig. Nu promenad! Här måste Jessika ta sig i kragen och börja motionera mera! Basta! :-)
 
 

Bild från gårdagens promenad...sicksackar genom lite bakgårdar, och sånt också...alltför att slippa gå genom vår enorma "Pentagon" byggnad, med våra enorma korridorer...:-) Föredrar att gå ute, ja om vädret tillåter :-)
 

Vackra böcker...men ack så tungt att bära med sig... ja jag hamnade på Barnes & Nobles såklart!
 
 

Och den här samlingen skall jag köpa till våra älskade prinsar...men på svenska än så länge...det är så vackert att ha hela samlingen...sitta vid matsalsbordet (som förövrigt är mer pysselbord och rit/målarbord än matsalsbord, tack farmor Zoja som bidrar så stort till det! :-), ja det är arbetsbord/läxbord och allti allo bord också :-)), ...Med tända ljus ska vi sitta där och turas om att ha högläsning...det är min plan :-) Bra va! Och vår älskade lilla prinsessa skall jag hitta någon fin och vacker bok att sitta lika fint med också. Älskade våra! Man kan alltid drömma...
 
 
 
Tillbaka, ätit lite middag med Sasha som han lagat. Tack tack tack! Jams och kyckling och sallad såklart :-) Jams gillar jag sååå mycket! Sedan har jag gjort lite packnytta. Vi flyttar ju ut ur denna lägenhet eftersom vi enligt plan ej kommer tillbaka förrän om ca tre månader för chek-up och ja kontroll. Och då hoppas jag att jag behöver stanna endast ca två veckor, eftersom det är så nära jul...
Det var skönt med promenad...och lite Gap för ett antal barn, enkla små toppar,... och sedan Barnes & Nobles, och lite te. Trevliga Andrea var där från igår. Hon är manager för stället.
Här har vi Andrea och jag köper mitt vanliga Tropical Green Tea, har också handlat en shoppingbag till min kära svärmor Zoja, Borta med Vinden, och kanske min kära mamma vill ha en också, köpte en till henne också, men vet att min svärmor speciellt tycker om den filmen. Himla bra väskor att ha när man skall handla lite på Ica eller så. Och lite roliga...:-)Finns många motiv...
 
 
Det här var lite om i dag...imorgon blir min sista infusion av min vitaminkick som jag känner att det verkligen är. Det är något som inte vore fel för många att ha, för det är bara bra saker för kroppen. Förra veckan var jag hur trött som helst, det var nog jetlag, allergi mot saker som flyger runt i luften här, inget regn på över en månad, över tusen hus brunnit upp i Texas, stackars de drabbade. Hemskt!!!   Men jag sov och sov och sov kändes det som hela förra veckan nästan... men nu mår jag mycket bättre känner mig mycket piggare, redo att studsa i luften...:-) ha ha! Men förra veckan orkade jag knappt meditera, gav trött och ovilligt intryck några gånger, men bara några, hmmm... försov mig en gång, och var allmänt sisådär med humöret... Sasha fick lite nog av mig där i några dagar...och ja, det är bra att vi hade varsitt rum att gå in i om man säger så. Jag förstår honom... men jag förstår mig själv också... visst är jag diplomatisk,...:-) Så jag tog mig i kragen och började meditera själv tillslut, tänkte att nu räcker det med gnällfia...även om jag är trött. Men vitaminkicken har hjälpt mig enormt! Tack! Och motion, även om i små mått, 20 minuter, är ett måste för mig! Det säger alla läkare, helst promenad minst en halvtimme varje dag som gör mig lite svettig. Och jag känner att jag måste och vill komma igång med det kreativa skapandet i mitt liv. Det räddar mig. Det ger mig Liv!
 
 
Godnatt för ikväll mina fina vänner alla därute! Sköt om er!
 
 
 
Kärlek i massor!
 
 
Jessika
 
 
 
 
If You Only Say One Prayer - Say Thank You!