Äntligen hemma! Såååå Glad! :-)!

0kommentarer

Most people derive their identity from their past, which is their thoughts. If you can derive your identity from consciousness itself, then you've transcended the personal. If you can live your life in a way that the transcendent can shine through it, through the personal realm into this world, then that is the fulfillment of your destiny.

- Eckhart Tolle -


Hemma på bron :-)


Älskade hemma!Dukat bord mötte oss, och vackra blommor, av mina älskade föräldrar och älskade svärföräldrar och fina Valentina som också är vår klippa.


Ännu mera vackra blommor! :-)


Hej  mina fina vänner!

Som många av er vänner på Facebook sett så är jag hemma hos mina älsklingar nu. Så härligt underbart och vackert att vara med mina små. Min stora älskling kommer på torsdag, min Gena menar jag då, så det är jag så glad för. Han är ute och reser lite...Puss på dig!


Försenad så fiin morsdagspresent, ett färgglatt pärlhalsband, som rörde mitt modershjärta till tårar, från min älskade sjuåring. Och min älskade 10 åring ställde sig vid pianot och spelade sitt pianostycke som han spelade på konserten som jag missade med några dagar. Allt på en gång berättas och visas upp, som det är med barn.. vackra mina :-)

Sen kväll här och mina små sover gott i sina sängar, har nattat dem i tur och ordning... mest de minsta två, min äldsta har blivit ganska stor och självständig, men vi har nu bestämt i alla fall att såklart så måste vi turas om att mamma ligger och sover en stund med killarna innan de somnar, pojkarna sover i samma rum. Och vår snart så stora sjuåring har gått med på det. Han har haft lite svårt att låta mig ligga också hos vår äldsta 10 åring, som ändå också behöver så mycket han också. Speciellt nu vill jag ge dem allt som min hjärta har velat så länge.. Telefonen har inte räckt till på långa vägar, och skype de gånger vi gjort det. Så nu blir det varannan kväll i pojkrummet som gäller. Lilla tjejen min lägger sig ju först så hon får all uppmärksamhet som hon behöver, lilla älsklingen. Men det behöver de ju alla mina älsklingar.
Min lilla underbara tjej springer glad mot mig, älskade min. Hon mötte mig med den viktiga nyheten; Mamma jag kan skala en morot själv :-) (som jag berättade på facebook också :-) ) , så lycklig i själen att vara hemma är allt jag kan säga till att mötas av sådan glädje.Promenad i dag vid vattnet och skogen, vackra Sverige, Tack!


Vackra MälarenTillbad Det Högre med Hjälp av det här Vackra Ståtliga trädet, som den hedning jag är.. :-)


Igår hade jag en liten myspys kväll med vår sjuåring, de andra två sov över hos kusinerna, nu har de blivit så vana, så de åkte dit och grillade och badade idag. Och det var så himla bra att kunna ägna all uppmärksamhet och kärlek till vårt älskade mellanbarn, vi såg på film och sedan fick han sova hos mig, och jag låg och berättade om min barndom lite och och om min farmor och farfar och mormor och morfar. Efteråt sa han till mig, Mamma det var så roligt det du berättade. Det är så bra att kunna vara en och en ibland med sina barn.
Ja, så det får vi göra oftare, med alla mina älsklingar såklart! Bästa sagorna är de vi berättar från hjärtat ibland eller hur? Så jag har uppmuntrat mina föräldrar som är här att berätta mer om sina barndomar till barnen... nu när de är här igen i alla fall i två veckor... så roligt, och för mig också.


Kärt återseende med min tekopp!


Så fin present som jag ser fram emot att ladda ner och lyssna på, från mina kära föräldrar. Utlånas till alla som vill lyssna... :-)


Idag tog jag en härlig promenad vid vattnet, så vackert, kände mig lycklig och glad! Känns som om jag har sovit i två dagar och mellan dess ätit och kramat och pussat på mina barn... men idag har jag vaknat.. :-) Härligt!

Mormor vilar i solen, och vår lilla sjuåriga Messi i full gång... :-) idag.

Tack alla ni fina underbara vänner som har skickat mig meddelanden på facebook, och mejl. Tack från mitt hjärta :-)!

Det får bli en kort blogg... med en hel del bilder om jag får in dem... men det hoppas jag. I morgon börjar allvaret :-) kontakten med svenska sjukvården, wish me luck! Sänder allt ljus till dem!Och allt Ljus till er kära fina vänner!

Love you!
JessikaPå väg till pojkarnas skolavslutning i fredags, vår lilla prinsessa går med morfar. Det var så fint och jag är så glad av hela mitt hjärta att jag hann till barnens skolavslutning... kändes så bra och fint att vara med. Och den vackra barnsången... ja, jag rörs ju till tårar av allt nu som ni vet :-)If You Only Say One Prayer - Say Thank You!

Kommentera

Publiceras ej