Mödosam resa från Houston... Värme och Glädje är Helande... Kräv Ekologiskt!!!

1kommentarer

Lång och mödsoam resa ända från Houston till Moskva... mamma kära är uppe i norr, dit hon åkte med syster Susanne min. Äntligen är hon tillsammans med pappa som hon har längtat efter såååå mycket. Att vara tillsammans med sin älskade betyder mer än allt annat och att vara närmare hemma. Snart får hon komma hem från Sunderbyn efter att ha vilat upp sig efter en såå lång resa. Ljus Ljus och Kääärlek till dig min älskade underbara mamma!
 
Jag är tacksam för vår resa till Burzynskikliniken i Houston, även om det enda minus är att det ligger såååå långt bort. Vi har mötts av så mycket omhändertagande, hopp och värme av personalen, allt ifrån, sköterskor, de som sitter i receptionen, Dr Stanislaw Burzynski inte minst och hans fru Barbara Burzynski, och ja ibland har vi efter en lång dag på kliniken fått skjuts hem till lägenheten av någon på kliniken. Igen det betyder mer än allt annat som sjuk mötas av värme och Hopp och glädje och skratt! Som jag skrivit förut så har jag aldrig själv känt mig som en dödssjuk patient ( vilket jag gjorde på det stora Sjukhuset i Stockholm ) på Burzynskikliniken.
 
Sista dagen på kliniken så dansade vår Keisha som tar blodprov... WOW!!! Ja det här är en vanlig dag på kliniken... Sjuksköterskan Beata sitter bredvid och skrattar... Och även vi :-) Ja det är min älskade Byrzinskiklinik! Ps... Dr Burzynski och andra läkare, med patient hade möte i rummet bredvid... en läkare fick komma och tysta ner oss... ha ha! ;) Men Dr Byrzynski är själv en så glad och humoristisk person. 
 
Och det betyder mer än ord kan beskriva. Hopp och en känsla av att jag överlever, jag lever!!! Det får en att Leva!!! Och igen, jag kan inte nog poängtera, diet, diet, diet!!! Så viktigt! Även om du är frisk! Börja nu! Lev hälsosamt! Och med det menas också, så mycket som möjligt undvika stress, släpp gamla oförätter, det skadar dig mer än någon annan, det skadar dit psyke och din kropp. Vad är den bra för??? Det är nog det vi kommer att ångra mest på våra dödsbäddar... allt vårt stressande runt.... både den yttre stressen, och den inre stressen... För mig är livet en skola... så jag kallar mig långt ifrån, ha ha! :-) någon expert! Men den här resan visar mig att det är dags för mig och oss alla att ändra livsstil, både vad gäller mat; GE VÅRA BARN MER EKOLOGISK MAT!!! JA KRÄVA DET!!! ( Ett litet ps till Övertorneå kommun ;) , Vad hände med Eko-kommunen? Hur mycket Eko-produkter finns i butikerna, och hur mycket köps det? ) Det är en investering för barnen. Köp inte alla dessa produkter med konstiga ingredienser och gifter!!! BLI MEDVETNA!!! Och låt oss alla stressa mindre! :-)
 
Skratt, dans... :-)...
 
... Glädje är helande! Tack fina Keisha och Beata och ni alla andra! I love You! 
 
 
Kraaam från en lycklig mamma Jessika som har kraaamat och pussat mina ääääälskade tre barn igår tusen miljoner gånger, och nu sitter jag här på skolan och väntar tills fotbollträning för de två äldsta (mina pojkar) och fritids för min lillskrutta är klar. Och sååå lycklig att kraama min älskade underbara Gena! Jag ääälskar er! Och Jag ääälskar dig min vackra fina mamma! Och jag är såå glaad att du får vara tillsammans med pappa! Puss å kraaam på er båda! 
 
 
Och Kramar till er alla därute!

Jessika


If You Only Say One Prayer - Say Thank You!
Hopp och känsla att jag överlever, jag Lever! Räddar Liv!,

1 kommentarer

Susanne

13 Feb 2013 21:27

Tack för ett sååå levande och glädjefyllt inlägg <3 Trots trötthet vill jag nu upp och dansa, sluta stressa, skratta, hjälpa andra, äta bra och inte minst ge och ta emot KÄRLEK <3 Kraaam fina syster och tack för allt :)

Kommentera

Publiceras ej