Ännu en dag... I går var en solig dag med promenad vid Mälaren med min yngsta och hennes kusin och min svägerska. Innan det så var tjejerna på dans. I dag ska bli en solig dag, och har redan varit det under morgonen. Ska ta mig ut snart. 
 
Frågar mig och känner in om livet. Det är sådana tider vi lever i... Inte enkla. Ser på det som händer i världen. Runt om i sfären virvlar mörka moln och kanske är det allas våra tänkta tankar och handlingar som far runt som mörka/gråa moln, och i sin tur igen påverkar både tankar och handlingar tillbaka... Det blir som en rundgång. Hängde ni med? Tror nämligen att tänkta tankar och handlingar alltid finns kvar. Eller går det att neutralisera dem med kärlek? Ja, Käärlek och Förlåtelse är nog en enorm Frigörande Kraft i vår värld. I både stort och smått. 
 
Medkänsla, Kärlek och förlåtelse påverkar till ljusare hjärtan och även till en ljusare omgivning. Även Skratt och Glädje, och Den Högre inspirerade musiken påverkar tror jag. Våra egna tankar och handlingar påverkar självfallet oss själva men även andra. Jag är av den tron att Käärleken är det Starkaste. 
 
I dag och det är väl inte den enda dagen så ifrågasätter jag mig själv. Varför påverkas jag för mycket av det som händer runt omkring, i mig och ovan mig? Allt jag vill är att ge mina barn Käärlek och styrka i livet. Men sanningen är nog att jag just nu själv inte känner mig så stark. Ensamhet känner jag. Men vi styr själva vårat eget öde. Och jag är den jag är. Tiden flyger. Och här och nu är jag. 
 
 
Ovan citat stämmer nog bra! 😉 Men men... Tror i alla fall på en holistisk världssyn och Som Ovan Så Nedan! Tror att allt vi människor söker är egentligen Den Högsta Lyckan/Inspirationen och Käärleken! Men vi ersätter det ofta med meningslösà aktiviteter; Tv-tittande, shopping, skvaller och droger bland annat. Tyvärr! Inte för att jag vill ha sagt att allt Tv-tittande är meningslös men enligt mig så översvämmas vi av rösta ut tävlingar och av program som hyllar våld. Not My cup of Tea 😉☕️! Vad är det för värld??? 
 
Det får bli en paus nu, återkommer...
 
Några dagar senare nu, har nyligen promenerat i solen. Sitter nu i ett kafé och snart ska jag möta upp med en av våra söner och vi ska handla lite fotbollsgrejor så att han har rätt lagkläder och storlek. Viktigt! 😉❤️ 
 
 
Svårt att få i väg det här. Har gått flera dagar igen... Så jag skickar ut det i rymden. 🎵
 
❤️ 
Jessika
 
 
 
 
Käärleken lyser starkast, Mörka moln i sfären,
Tack älskade mamma ❤️ min för att du kommer till mig i mina drömmar Så Starkt! I drömmarna när du är med så vet jag att du Lever och att du är med mig och med pappa, och oss alla. Det är äkta! Och glädjen i mig är överväldigande för jag får krama dig och prata med dig. Lycka! 😊❤️ Det som är konstigt är att jag vet att jag drömmer, men ändå är det Äkta och Sant för du är med oss. Det är inte känslan som man kan få när man har en bra dröm men som man innerst inne vet är enbart en dröm. Drömmarna om dig är något annat. Men majoriteten av mina vanliga är sådana drömmar där jag vet att jag drömmer.
 
Jag är en betraktare av mina drömmar. Hur ser det ut för er? Intressant att veta. Även om jag inte har så många läsare så kanske någon svarar. 😊
 
Som vanligt sitter jag med en kopp grönt te ☕️ på ett kafé här i ett Brrr! Kallt Stockholm. Kaféer är så bra kontor. Ofta längtar jag till att bo kanske uppe i norr. I vackra Tornedalen. Vet att den unga, "min" 😉 generation är väldigt aktiva känns det som däruppe, och ja det är säkert blandat. Det gör mig glad. Det har lett till positiva förändringar. Men finns det ett riktigt kafé? Vet att tornedalingar älskar att dricka Riktigt!!! 😊 kaffe! När jag och min man och vår äldsta son bodde i Tornedalen i ett år, när vår son var mellan ett-två år så fanns det ett kafé, ett mysigt kafé som vi nästan, ja nästan, var dem enda besökarna till. Så kändes det som... Minns att jag frågade en jämnårig varför han och hans vänner aldrig gick till kafét? Det låg dessutom nära jobbet. Då svarade han ; Men kaffe det kan man väl dricka hemma! End of story. 😉 Tror kafét stängde inom ett år. Vet såklart inte alla orsaker. Nu vet jag i och för sig inte om det har öppnat igen? Jag har inget emot att dricka kaffe/te hemma men jag saknar den kulturen att kunna gå och sätta sig och kanske fika och samtidigt jobba som jag gör eftersom jag skriver. Men jag behöver en kombination mellan hemma och att gå någonstans. Ett kafé är ju också ett ställe att umgås på. Och för mig ger det inspiration. 
 
Hur som helst så funderar vi just nu i vår familj på var vi ska bo. Var är vårt hem? Vi har bott i Moskva i flera år och det lockar mycket mycket för oss alla. Älskar Moskva. Även om det är vissa saker som jag inte kanske gillar lika mycket. Men så är det med Sverige också. Älskar Sverige men såklart har svårt för en hel del.
 
Tycker också att propagandan från väst och viljan att tränga in Ryssland i ett hörn är orättvis! Det känns som om världsledarna har glömt sitt ansvar för världen. Det måste finnas en balans. Och nu finns den inte. Ansvaret gäller såklart från alla sidor. Men känner att Ryssland har blivit något av en syndabock. Och det finns så många konflikter nu som startat nu på senare tid. Det får en att undra vad som händer i världen. Ibland önskar jag att en stor fredlig demonstration skulle startas samtidigt där människor från Väst, USA, Ryssland, Ukraina, Arabiska länder, Israel och så vidare, deltar för att visa vad vi vill och att vi alla är människor överallt. Kan det vara så svårt? Majotiteten av oss vill ju ha fred. Inget fel med att tycka olika men varför lösa det med krig? Svaret är väl att det som finns inom oss blir det som vi ger utåt. Hur börja? 
 
Lägger in visdomsord från Mahatma Gandhi igen. Som jag skrev i förra inlägget: Så Välbehövligt i dag! ❤️
 
 
Har bott mycket i USA och mött så många fina snälla människor där, och Ryssland känns som mitt andra hemland och människor där är så generösa och med en härlig humor och en enorm kultur. Sverige såklart är alltid i mitt hjärta. Och även Frankrike där vi är på somrarna. Och jag har även vänner från andra kulturer. Jag tror de flesta känner igen sig eftersom vi reser så mycket nu. Jag tänker på mina barns och våra barns framtid och vår Moder Jord. 
 
Det får räcka för i dag. ❤️
 
Jessika
 
- If You Say Only One Prayer - Say Thank You! 
 
 
 
 
 
 
 
Betraktare av nattens drömmar,
I dag en dag med småärenden efter att ha fått upp barnen. Snart bär det av till lite påskfirande. 😊 Om någon dag. Har inhandlat alltför mycket påskägg och godis ( ganska många av dem ekologiska Yay! ) som påskharen ska komma med till barnen och vänners barn. Och sista som måste inhandlas är lite påskris som får smugglas ner i resväskan så inte yngsta dottern ser det 😉 Det är ju påskharen som kommer med det på natten. Viktigt! 😊 
 
Vår yngsta dotters påskägg gjorda med ryska vänner i påskas. 
 
Nu hemma redan efter vår resa söderut mot Medelhavet. Har haft en mysig vecka med goda vänner och härliga promenader vid mitt stärkande Moder hav. 💙
 
Brunch vid marknaden i vårt vackra Antibes
 
Vi firade vår påsk och ortodoxa kyrkans påsk. Så det blev mycket ägg och påskharar och påskris. 🐣🐥💚
 
Nu är jag uppe i Norden igen i vårat grannland och fortsätter mitt jobb för tillfrisknande. Med mycket hjälp från många runtomkring. Saknar vår/sommarvärmen vi hade för en vecka sedan. 
😊
 
På väg till lunch här i Helsingfors, Brrr kallt ute men uppfiskande. 
 
Längtar 😊😎☀️💙
 
Vackra Antibes
 
Time to go for now. 
Avslutar med Mahatma Gandhis så välbehövliga ord för denna tid. ❤️
 
 
 
- If You Only Say One Prayer - Say Thank You!